Všestary 197, Všestary, 503 12

+420 774 332 241 florbalvsestary@gmail.com

Shrnutí sezóny 2017/2018

Po minulém víkendu ukončily ligovou sezónu již všechny naše kategorie.

Kategorie přípravky elévů a mladších žáků neevidují žádné oficiální výsledky, avšak děti samy dobře vědí, jak hrály. Nicméně s postupem času na nich byla znát herní a tréninková praxe a jak sezóna pokračovala, hrály lépe a lépe.

Starší žáci také nehráli vůbec špatně. Bohužel jich, vinou zranění a odchodu několika hráčů, nejezdilo na zápasy zrovna hodně a to bylo logicky znát i na výsledcích, kdy se postupně propadli až do pátého výkonnostního koše.

Muži B zaznamenali jednu z nejlepších sezón své existence, když v Královéhradecké lize skončili na 7. místě s celkovým počtem 20 bodů.

První sezónu v celostání soutěži za sebou mají muži A. Po počáteční euforii, kdy se drželi velmi blízko čela tabulky, přišlo pár zranění a několik proher. Dokázali avšak zabojovat a divizi si zahrají i příští sezónu.

Velké poděkování patří všem rodičům, kteří podporují své děti a pomáhají nám při organizaci pořádaných utkání a také všem našim sponzorům, díky kterým můžeme neustále vylepšovat podmínky pro trénink mládeže i dospělých.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *